IGŁA TYLKA DO NADZIEWANIA PĄCZKÓW PTYSI + CZYŚCIK
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
IGŁA DO NADZIEWANIA WYPIEKÓW 9CM
Tylka cukiernicza w kształcie igły ze ściętą końcówką. Idealna do nadziewania pączków, babeczek, ptysi lub ciastek. Sprawdzi się również do dekorowania ciast i tortów.
- Wykonana ze stali nierdzewnej
- Łatwa do utrzymania w czystości - w komplecie czyścik ułatwiający czyszczenie
Wymiary:
Sposób użycia:
- Utnij rożek woreczka dekoratorskiego i wsuń tylkę.
- Napełnij woreczek do połowy kremem.
- Skręć delikatnie jego górną część tak, aby masa nie wydostała się na zewnątrz.
- Dekoruj lub nadziewaj.
Do tylki pasują wszystkie rodzaje rękawów cukierniczych, wystarczy przyciąć końcówkę rękawa do odpowiedniej średnicy.