IGŁA TYLKA SZPRYCA DO NADZIEWANIA PĄCZKÓW PTYSI
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
IGŁA DO NADZIEWANIA WYPIEKÓW
Tylka cukiernicza w kształcie igły ze ściętą końcówką. Idealna do nadziewania pączków, babeczek, ptysi lub ciastek. Sprawdzi się również do dekorowania ciast i tortów.
- Wykonana ze stali nierdzewnej
- Łatwa do utrzymania w czystości
Wymiary:
- Długość całkowita: 7,5 cm
- Długość igły: 4,5 cm
- Średnica stożka: 1,8 cm
- Średnica igły: 5 mm
Sposób użycia:
- Utnij rożek woreczka dekoratorskiego i wsuń tylkę.
- Napełnij woreczek do połowy kremem.
- Skręć delikatnie jego górną część tak, aby masa nie wydostała się na zewnątrz.
- Dekoruj lub nadziewaj.
Do tylki pasują wszystkie rodzaje rękawów cukierniczych, wystarczy przyciąć końcówkę rękawa do odpowiedniej średnicy.