IGŁY TYLKI DO NADZIEWANIA PĄCZKÓW PTYSI + CZYŚCIK
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
IGŁY DO NADZIEWANIA WYPIEKÓW + CZYŚCIK
Tylki cukiernicze w kształcie igły ze ściętą końcówką. Idealne do nadziewania pączków, babeczek, ptysi lub ciastek. Sprawdzą się również do dekorowania ciast i tortów.
- Wykonane ze stali nierdzewnej
- Łatwe do utrzymania w czystości - w komplecie czyścik ułatwiający czyszczenie
Wymiary:
Sposób użycia:
- Utnij rożek woreczka dekoratorskiego i wsuń tylkę.
- Napełnij woreczek do połowy kremem.
- Skręć delikatnie jego górną część tak, aby masa nie wydostała się na zewnątrz.
- Dekoruj lub nadziewaj.
Do tylki pasują wszystkie rodzaje rękawów cukierniczych, wystarczy przyciąć końcówkę rękawa do odpowiedniej średnicy.